A design firm that creates enduring places

Fountain.jpg

Mander Rec Center Campus

Understanding, interpreting, amplifying

 
 
 

Mander Recreation Center Campus

CLIENT
Fairmount Park Conservancy

PROJECT TEAM Studio Zewde, Landscape Architecture DIGSAU, Architecture Amber Art+Design, Community Engagement

SERVICES PROVIDED
Concept Design

As the most used and treasured public space in Strawberry Mansion, Mander Recreation Center Campus serves a hybrid of functions: a place to gather, a place to play, a place to celebrate, and a crossing place. Studio Zewde's design approach focused on understanding, interpreting and amplifying the ways in which Strawberry Mansion lives and grows everyday. By shaping the topography of the landscape to form a clear epicenter of the site and giving form and legibility to the patterns of activity embedded in the site today, the new vision plan for the Mander Recreation Center serves as a gateway to the larger Fairmount Park system, while strengthening the daily palette of living in Strawberry Mansion.

Illustrative-Site-Plan_for-website2.jpg
a5f3bbd8-1661-49c6-8758-6c79a1304e74 _BW.jpg
Allee_for-website.jpg